Acţiune mondială pentru #NUITDEBOUT (#GLOBALDEBOUT) pe 15 mai

Pe #46 martie (15 aprilie), la două săptămâni de la mobilizarea unui milion de oameni în toată Franța, Nuit Debout continuă să crească. În numeroase orașe din Franța și de peste hotare, această mișcare reprezintă speranța și revolta comună. Toți cei care au trecut prin piețele ocupate au înțeles: Se întâmplă ceva!

Oameni de peste tot, deschideți granițele și alăturați-vă unei noi primăveri globale! Veniți pe 7 și 8 mai în Piață Republicii din Paris, să ne întâlnim, să dezbatem, să împărtășim experiențele nostre și să să începem să pregătim perspective și soluții comune. Mai mult de atât, să organizăm pe 15 Mai (#76Martie) o mare acțiune de ocupare a piețelor publice peste tot în lume.

Nuit Debout (Noaptea de Veghe) și-a fixat ca obiectiv principal crearea unui spațiu de convergenţă al luptelor. Această convergenţă poate merge mai departe şi rezona la nivel internaţional. Există legături cu numeroase alte mișcări din toate colţurile lumii care se împotrivesc precarităţii, dictaturii pieţelor financiare, distrugerii mediului înconjurător, războaielor și militarismului şi degradării condițiilor noastre de viață.

Competiţiei și egoismului noi le răspundem cu solidaritate, reflecţie și acțiune colectivă. Diferențele dintre noi nu mai sunt sursă de dezbinare ci baza unei complementarități și a unei energii comune. Ignoraţi şi ne-reprezentaţi noi, oameni de toate felurile, ne recâştigăm împreună vocea și spațiul public: facem politică pentru că este ceva ce ne priveşte pe toţi.

Astăzi nu mai este momentul pentru a ne indigna în colţurile noastre ci pentru a ne strânge rândurile. Noi, cei 99%, avem forţa de a acţiona şi respinge pe cei 1% şi lumea lor, de a-i scoate din oraşele noastre, de la locurile noastre de muncă şi din vieţile noastre.

Pe 7 și 8 Mai, împreună în Piață Republicii din Paris!

Pe 15 Mai protest internațional: #NuitDebout pretutindeni, #GlobalDebout!

Share: facebookredditmailfacebookredditmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website